REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 31.5.2018

Rekisterinpitäjä
LR mainos Oy, Kenttätie 10, 61800 Kauhajoki

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Heikki Lahti-Röyskö, 0400 496 501, heikki@lrmainos.com

YRITYKSEN ASIAKASREKISTERI
Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi.
Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Yritykset: Asiakastietoja säilytetään niin kauan kun kyseinen yritys on toiminnassa.
Lisätilausten helpottamiseksi myös asiakasyritykselle tehdyt työtiedostot säilytetään pääsääntöisesti noin kymmenen vuotta.
Yksityishenkilöt: Henkilötietoja ei säilytetä tilatun työn toimittamisen jälkeen.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei luovuteta muille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista, puutteellisen tiedon täydentämistä tai tietojen poistamista. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Eväste on verkkosivuston lähettämä pieni yksinkertainen tekstitiedosto, joka tallentuu tietokoneelle, älypuhelimeen tai tablettiin. Käytämme evästeitä kävijäseurantaan. Ne eivät sisällä henkilötietoja. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta estolla saattaa olla kielteinen vaikutus sivuston toimintaan.

Analyysi- eli seurantaevästeet

Sivuston käytön analysointiin käytämme Google Analytics -palvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (“Google”). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja ensimmäisen osapuolen evästeitä. Ne auttavat analysoimaan sivuston käyttöä, eikä niitä voi lukea muilta verkkotunnuksilta. Google ei kerää käyttäjistä arkaluonteisia tietoja. Anonyymit tiedot lähetetään Googlelle ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Google Analyticsin käytön voi estää osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout



Kenttätie 10, 61800 Kauhajoki |  puh. 06 247 0040                     
Avoinna ma - pe noin 8-16 (tai miten sattuu)

Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki |  puh. 06 412 1040                     
Avoinna ma - pe noin 8-16 (tai sovitusti)  

05/ 2018 LR mainos