Mainostehtaamme sijaitsee Kauhajoella,
jossa valmistamme mainostuotteet omin voimin.
Tuotteita voi tilata ja noutaa myös Seinäjoen toimistolta.

Tehtaastamme saat mainonnan tukimateriaalit käyntikorteista autoteippauksiin ja kaikkea siltä väliltä.
Oma tuotanto mahdollistaa nopean palvelun. Tuotantotiloissamme valmistuvat digipainotyöt, tarratyöt- ja tulosteet, suurtulosteet, banderollit, kaiverrukset, leimasimet ja liikelahjat. Rakennuspiirrosten käsittelyyn on Kauhajoella oma konekanta. Käytössämme on yli 550 neliötä tuotantotilaa, joten isompienkin kuorma-autojen teippaukset onnistuvat meillä sisätiloissa.

Tuotantomme on joustava, meillä onnistuvat myös pienetkin erät. (minimitilausmäärä 1 kpl)Digipaino
Meiltä saat digi-tulostuksella laadukasta painojälkeä, ilman pitkiä toimitusaikoja.
Kaikki printtityöt vain tarpeen mukaan, myös pienet erät. (minimi 1 kpl)

Kaikkea paperista, esim:
- käyntikortit
- ajavarauskortit
- postikortit
- lahjakortit
- esitteet
- flyerit
- hinnastot
- pääsyliput
- kirjekuoret

Digipainotuotteet jalostamme jälkikäsittelyssä esim. laminoinnilla, perfertoinnilla, liima -tai kierresidonnalla, vihkonidonnalla tai vaikkapa tuotekansioksi.


 
Tarvittaessa saat meiltä myös apua aineiston valmistukseen ja ulkoasun suunnitteluun.
> Graafinen suunnitteluTarratyöt & tarrapaino
Suunnittelemme ja toteutamme erilaiset tarratyöt. Tarrapainossamme valmistuvat muotoon leikatut neliväritarrat ja suurkuvat. Tulostavien ja leikkaavien koneiden lisäksi talosta löytyvät myös perinteiset leikkurit, joilla valmistetaan läpivärjätyt siirtotarrakirjaimet ja muodot.Toteutamme kaikki tarratyöt vuosien kokemuksella, kuten:
- Mainoskyltit (pohjana yleisimmin joko pvc-levy, filmivaneri tai alumiinikomposiitti)
- Ajoneuvoteippaukset
- Ikkunateippaukset
- Etiketit (myös elintarvikepakkauksiin)
- Logotarrat
- Viralliset opasteet
- Valomainostarrat -ja pleksit
- Sisustustarrat
Asennamme myös tummennuskalvot, peilikalvot, uv-kalvot ja murtosuojakalvot.

Asennamme tarrat joko paikan päällä tai hallissamme Kauhajoella. Autoteippaus on parasta toteuttaa aina sisätiloissa, puhtaassa hallissa. Kauhajoella halliimme mahtuu sisälle täyspitkä kuorma-auto teipattavaksi. Tarratulosteet:
Tarralle pystyy tulostamaan mitä tahansa, kuten paperille. Valokuvaa, piirrosta, tekstiä ja grafiikkaa.  
Materiaalit esim:
- vinyylitarra (matta tai kiiltävä)
- sinettitarra
- maitolasitarra (huurretarra)
- kromitarraa
- one way vision tarra, joka peittää vain toisesta suunnasta
- imukuppitarra, jonka voi liimata uudelleen
- jälkiheijastava tarra

Siirtotarrat: Läpivärjätty tarra leikataan kirjaimiksi ja muodoiksi, ilman taustaa. Asennetaan kohteeseen siirtoteipin avulla. Värivaihtoehtoja on lukuisia, läpivärjätyn tarran materiaalivaihtoehtoina ovat mm. valoa läpäisevä valomainosteippi, sabloonatarra, heijastavateippi, fluoriteippi ja erilaiset metallitarrat, kuten esim. kamelonttikromi.Tarvittaessa saat meiltä myös apua aineiston valmistukseen ja ulkoasun suunnitteluun.
> Graafinen suunnittelu


Kopiopalvelu:
Tavallisten A4 ja A3 kopioiden lisäksi myös suuret tulosteet ja kopiot rakennuspiirroksista, kartoista ja muista teknisistä piirustuksista.

Teknisten piirrosten kopiot tulosteena pdf-tiedostosta, tai kopiona orginaalista. Myös rullaskannaus värillisenä tai mustavalkoisena, kuvan maksimileveys 90 cm. Tulosteiden leveydet 30 / 60 / 90 cm.
Palveluun kuuluu piirosten konetaitto. Jälkikäsittelynä mahdollisuus kuvien laminointiin (myös suuret kuvat), arkistoseläkkeet, kierreseläkkeet, mapitus.

Konekanta sijaitsee Kauhajoella. Postitamme sähköpostilla saapuneet kuvat tarvittaessa samana päivänä haluttuun osoitteeseen. Sähköposti: piirustuskopiot(at)lrmainos.com   Seinäjoen toimistolla
onnistuvat A4 ja A3 tulosteet tiedostosta lyhyelläkin varoitusajalla. (Ei jälkikäsittelyjä, reunojen leikkausta, vihkosidontaa tai taittelua) 
Banderollit ja suurkuvat
Suurkuvatulostimilla tulostusleveys on 130 / 150 cm (riippuen materiaalista), pituus rullalta kymmeniä metrejä. Käytetty väriaine sisältää UV-suojan, joten tulosteet kestävät myös ulkona. Suurkuvatulosteen voi asentaa sellaisenaan kohdepinnalle, kuten seinään, tai tarrana erikseen pvc-levylle, alumiinikomposiittilevylle tai filmivanerille.Materiaalit suurkuvatulostimelle ovat mm. Vinyylitarra, julistepaperi, muovipressu, reikäpressu, roll up:eissa käytetty hopeataustainen vuota, canvas-kangas, lippukangas, sekä 2-puoleinen paksu kangas.

Banderollit
tulostetaan pressulle tai reikäpressulle, jolloin ne kestävät ulkokäytössä. Reikäpressulla on pienempi tuulenvastus, joten sen voi kiinnittää myös tuulisemmalle paikalle. Banderollit kiinnitetään purjerenkailla.

Liput voidaan tulostaa 2 -tai 1 puolisina. Koko tarpeen mukaan, myös pienemmät liput vaikkapa messukäyttöön. Hyvä materiaali sisäkäyttöön on myös roll up-vuota, jonka voi ripustaa kyynellistalla yläreunasta. Vuota ei läpäise valoa, joten värit näyttävät kirkkailta myös ikkunan edessä. 

Tarvittaessa saat meiltä myös apua aineiston valmistukseen ja ulkoasun suunnitteluun.
> Graafinen suunnittelu

Mainostelineet
Valikoimistamme myös laadukkaat telineet sisälle ja ulos.

Perinteiset katumyyjät eli A-telineet ovat saatavilla kahdessa koossa, julistekoko joko 50 x 70 cm tai 70 x 100 cm. Usempi eri värivaihtoehto. Tarjoamme myös logoteippauksen katumyyjän yläosaan, sekä toivottaessa mainokset katumyyjään. Ulkona katumyyjässä parhaiten kestää pvc-levylle teipattu tarra, joka ei rypisty kosteudesta, kuten paperijuliste. 

Laadukkaat Roll up:t tukevalla rungolla ja valoa läpäisemättömällä kuvavuodalla. Koot 85 cm tai 100 cm leveänä, korkeus 200 cm.

Omavalmisteiset Lattiastandit, Tähti ja Quu erottuvat massasta.
Tähti -lattiastandi antaa näkyvyyttä kolmeen suuntaan. Kuvapinnat ovat vaihdettavissa runkoon tarpeen mukaan. Korkeus joko 160 cm tai 215 cm. Lattiapintaa Tähti vie alle puoli neliötä.
Quu -lattiastandi on pienen tilan tukeva teline, johon voi kuvapintoja vaihdella. Korkeus 165 cm.Tarvittaessa saat meiltä myös apua aineiston valmistukseen ja ulkoasun suunnitteluun.
> Graafinen suunnittelu


ID-kortit ja klubikortit, nimineulat:
Valmistamme kestävät henkilökortit ja jäsenkortit kaikkiin käyttökohteisiin;
VIP-kortit, kulkuluvat, jäsenkortit sekä leimattavat kanta-asiakaskortit ja ruokapassit.Muovikortti pyöristetyillä reunoilla (kuten pankkikortti) toimii monessa: jäsenkorttina, henkilökorttina, klubikorttina ja kanta-asiakaskorttina.Paperikorttia käytetään mm. kanta-asiakaskorttina, etukorttina, jäsenkorttina, lounaspassina tai ajanvarauskorttina. Kortit voidaan myös laminoida, jolloin ne toimivat vaikkapa VIP-korttina. Paperikortin koko voi olla mikä tahansa.Nimineuloja on saatavilla lukkopidikkeellä tai magneetilla. Materiaali on kova muovi, johon joko kaiverretaan haluttu teksti, tai liimataan tulostetarra päälle.  Myös lisävarusteet, korttikotelot, pidikkeet, ketjut ja nauhat.

Tarvittaessa saat meiltä myös apua aineiston valmistukseen ja ulkoasun suunnitteluun.
> Graafinen suunnitteluMittatilaustuotteet
Mainosteline voi olla myös täysin yksilöllinen. Valmistamme räätälöidyt ratkaisut tukemaan yrityksesi ilmettä, messuille ja myymälään. 

Mittatilaustöinä valmistetut tuotteet helpottavat sijoittelua ja esillepanoa. Myyntitiskien ja hyllyjen materiaaleina voimme käyttää mm. puuta, metallia ja tulostettua pvc-pintaa.

Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu!
Leimasimet
Colop -automaattileimasimet vaihdettavalla värikasetilla, useita malleja ja kokoja, erilaisiin käyttötarkoituksiin:
esim.
 - Logoleimasin
 - Päivyrileimasin
 - Tiliöintileimasin
 - Numerointileimasin
 - Allekirjoitusleimasin

Puiset Nostalgia -mallit kuuluvat myös valikoimaamme.Leimasimet valmistetaan Kauhajoella omissa tiloissa, joten toimitusajat ovat lyhyet. 

Meiltä myös värikasetit Colop printer -leimasimiin.Kilpikaiverrus
Kaiverramme laserilla sekä karakaivertimella mm.
- Keskuskilvet
- Ovikilvet
- Opasteet
- Nimineulat
- Akryylikirjaimet


Laserkaivertimella voi kaivertaa mm. muoviin, puuhun, metalliin tai nahkaan.
Tuotteisiin voi kaivertaa pelkästään pintaan ja/tai leikata laserilla muotoon. Kilpiin voi myös yhdistää tarratulosteita.


Liikelahjat
Valikoimassamme on erilaisia vaihtoehtoja liikelahjoiksi, kuten suosituimmat kynät ja sublimaatiotuotteet. Laserkaiverruksen avulla pystymme valmistamaan toimialaan räätälöidyt liikelahjat, kuten kellot ja avaimenperät.
Sublimaatiotuotteilla tarkoitetaan esienitä, joihin on painettu siirtokuva kuumentamalla. Kuvassa voi olla tekstiä, valokuvaa tai grafiikkaa.  

Valmistamme mm. 

- Mukit painatuksella 
- Hiirimatot painatuksella 
- Kynät logopainatuksella  

- Kangaskassit painatuksella
- Palapelit painatuksella
- Seinäkellot logolla
- Avaimenperät akryylimuovista
- Kirjanmerkit logopainatuksellaTarvittaessa saat meiltä myös apua aineiston valmistukseen ja ulkoasun suunnitteluun.
> Graafinen suunnittelu
Mainostukku
Välineet ammattilaisille! LR mainoksen omat tuotteet muille teippaajille:


Teippiteline 60

- 36 rullaa vaakaan sekä pystyyn n. 20 rullaa.
- Pohja-ala vain 0,96 m2

Teippiteline 120

- 36 rullaa
- pyörillä tai ilman
- pohja-ala vain 1,20 m2

Teippiteline 150

Rakenne: Kuten 120, mutta ainevahvuus paksumpi
- 36 rullaa
- pyörillä tai ilman
- pohja-ala vain 1,50 m2


Siirtomaatti, siirtoteipin asentamiseen tarralle
- kokonaispituus 770 mm
- rullan max leveys 700 mm
- säädettävät ohjurit

 
    Facebook    

Kenttätie 10, 61800 Kauhajoki |  puh. 06 247 0040                     
Avoinna ma - pe noin 8-16 (tai miten sattuu)

Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki |  puh. 06 412 1040                     
Avoinna ma - pe noin 8-16 (tai sovitusti)  

6/ 2018 LR mainos